Μπαίνει σε ριάλιτι ο Μο Φάρα

Μπαίνει σε ριάλιτι ο Μο Φάρα

Ο Βρετανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης, Μο Φάρα, μπαίνει σε ριάλιτι έναντι 330.000 ευρώ.

Ο Μο Φάρα σταματά προσωρινά τις προπονήσεις και τις σκέψεις για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, αφού έγινε γνωστή η πρόθεσή του να πάρει μέρος σε μια νέα έκδοση του βρετανικού ριάλιτι σόου με την ονομασία «I’m a Celebrity… Get Me Out from Here», όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ITV.

Ο Βρετανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης συμφώνησε να είναι μεταξύ των δέκα άλλων γνωστών προσωπικοτήτων του σόου, έναντι ποσού που εκτιμάται σε 300.000 λίρες (330.000 ευρώ). Μία από τις αντιπάλους του Φάρα θα είναι ο «χρυσή» Παραολυμπιονίκης του 2016 στον ακοντισμό, Χόλι Άρνολντ.

Το ριάλιτι του ITV, που ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο Γκέριτς στην Ουαλία και όχι στη ζούγκλα της Αυστραλίας, ως συνήθως, λόγω περιορισμών που επιβάλλονται από τον κορωνοϊό.

Ο 37χρονος δρομέας, ο οποίος είναι σομαλικής καταγωγής και στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο στον αγώνα των 10.000μ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, δήλωσε ότι ελπίζει να δείξει στο βρετανικό κοινό μια άλλη πλευρά του εαυτού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ