«Πέταξε» η Στεφανίδη στο Παρίσι με 4.81μ.

«Πέταξε» η Στεφανίδη στο Παρίσι με 4.81μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κέρδισε την πρώτη ελληνική μονομαχία στο επί κοντώ των γυναικών αφήνοντας δεύτερη τη Νικόλ Κυριακοπούλου στο μίτινγκ του Παρισιού που έγινε στο Παλέ Ντε Μπερσί και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση περνώντας το 4.81μ.

Για ακόμη μία φορά η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε από ψηλά τον αγώνα, κάνοντας το πρώτο της άλμα στο 4.61μ. το οποίο και πέρασε με την πρώτη. Το ίδιο ακριβώς έκανε και στο 4.71μ. ένα ύψος που έδειξε ότι το έχει πολύ εύκολα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 4.81μ.

Ένα ύψος το οποίο πέρασε με τη δεύτερη προσπαθεια και μάλιστα με εξαιρετικό άλμα. Δε σταμάτησε όμως εκεί και ανέβασε τον πήχη στο 4.91μ. για να πάρει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 4.81μ. που τη φέρνει στην τρίτη θέση αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη, πίσω από την Σάντι Μόρις που έχει κάνει 4.90μ. και την Αντζέλικα Σιντόροβα που πέρασε το 4.86μ.

H Κυριακοπούλου ξεκίνησε από το 4.46μ. το οποίο πέρασε εύκολα με την πρώτη ενώ το 4.61μ. το πέρασε με τη δεύτερη μεν, αλλά πολύ εντυπωσιακά δε. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη δεν κατάφερε όμως να περάσει το 4.71μ. και να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ