Τρομερός στη Μαδρίτη ο Φιλιππίδης (vid)

Τρομερός στη Μαδρίτη ο Φιλιππίδης (vid)

Ο Φιλιππίδης είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο φορμαρισμένους επικοντιστές του πλανήτη και το απέδειξε στο μίτινγκ της Μαδρίτης με ένα φοβερό άλμα.

Ακόμα μια μεγάλη… πτήση έκανε ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ (είχε κάνει 5,85 μ. στις 3/3/2017) στο IAAF World Tour της Μαδρίτη).

Ο έμπειρος αθλητής στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει το 5,90 μ. και δοκίμασε στα 5,95 μ., ύψος το οποίο θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να δει κι άλλες φορές στη φετινή σεζόν.

Ο Φιλιππίδης είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο φορμαρισμένους επικοντιστές του πλανήτη, κι όλα αυτά περίπου 25 ημέρες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, κάτι που δείχνει πως στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν θα έχει κυρίαρχο ρόλο.

Με το 5,85μ που έκανε πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα, ενώ δεύτερος ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,80 μέτρα. Ο Πολωνός, αφού ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,80 μ.,  επέλεξε να αφήσει τα 5,85 μ. και δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,90 μέτρα. Τρίτος με 5,65 μ. ήταν ο Πάβελ Βογιεκόφσκι.

Ο επόμενος αγώνας του Φιλιππίδη θα γίνει το Σάββατο στο Ρουέν, εκεί όπου θα έχει την επόμενη ευκαιρία για νέο ρεκόρ. Ο Φιλιππίδης ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,45 μ., 5,55 μ., 5,65 μ. και με την τρίτη τα 5,75 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ