Στη Ρουέν Φιλιππίδης και Στεφανίδη, με το βλέμμα στα ρεκόρ

Στη Ρουέν Φιλιππίδης και Στεφανίδη, με το βλέμμα στα ρεκόρ

Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές, θα αγωνιστούν στο μίτινγκ της Ρουέν και έχουν σαν πρώτο στόχο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να σπάσουν το πανελλήνιο ρεκόρ σε άνδρες και γυναίκες.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, πρωταθλήτρια Ελλάδας και Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο, αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Παρισιού όπου ήταν και πάλι πολύ καλή, παίρνοντας την 17η σερί νίκη της με άλμα στα 4.81μ. Σειρά τώρα έχει το μίτινγκ της Ρουέν όπου θα αγωνιστεί μαζί με τη Νικόλ Κυριακοπούλου που επέστρεψε στην ενεργό δράση και χρειάζεται δυνατούς αγώνες για να επανέλθει. Εκεί λοιπόν η Στεφανίδη έχει ως στόχο τα 4.92μ που αν τα υπερπηδήσει, τότε θα μιλάμε για νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα.

Με φόρα στη Ρουέν έρχεται και ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Έλληνας άλτης πήρε την πρωτιά στο μίτινγκ της Μαδρίτης, όπου με άλμα στα 5.85μ επικράτησε του πολύ καλού και αήττητου φέτος, Λίσεκ. Παράλληλα με την επίδοση αυτή ισοφάρισε και το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Κάπως έτσι λοιπόν ο Έλληνας πρωταθλητής πηγαίνει στη Ρουέν με σκοπό να βελτιώσει την καλύτερη φετινή του επίδοση και να κάνει δικό του το πανελλήνιο ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ