Στο μίτινγκ του Μοντεβίλ Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου, Γάτου και Σαμάνη

Στο μίτινγκ του Μοντεβίλ Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου, Γάτου και Σαμάνη

Αύριο είναι προγραμματισμένο το μίτινγκ του Μοντεβίλ, με τέσσερις Ελληνίδες πρωταθλήτριες να παίρνουν μέρος.

Τέσσερις Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα πάρουν μέρος αύριο Σάββατο (30/1) ατο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Ο λόγος για τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μαρία Γάτου και την Κέλλυ Σαμάνη θα έχουν την ευκαιρία για δυνατές εμφανίσεις και ανάλογα καλά αποτελέσματα.

Η Μπελιμπασάκη για πρώτη φορά μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και το ασημένιο μετάλλιο, κατάφερε να ολοκληρώσει δίχως σοβαρούς τραυματισμούς την προετοιμασία της κι έτσι είναι έτοιμη να μπει και πάλι σε τροχιά διάκρισης. Η έμπειρη αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και μέσα από τους αγώνες του κλειστού θα κυνηγήσει όχι μόνο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, αλλά και τις εμφανίσεις που θα τη φέρουν σε θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. H 30χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 52.27, επίδοση, που θέλει να βελτιώσει στη διάρκεια της σεζόν.
Στην ίδια κούρσα ξεχωρίζουν ακόμη οι Αλεξάντρα Γκαβόρσκα (Πολωνία), Ντζενεμπού Ντάντε (Μαλί) και Ρεμ[‘εκα Μποργκα (Ιταλία).

Με υψηλές προσδοκίες ξεκινάει τους αγώνες της στη σεζόν και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, κοντά ένα χρόνο από την τελευταία της εμφάνιση, στην περσινή χειμερινή σεζόν. Η 29χρονηωπρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων θέλει στη διάρκεια της περιόδου να βελτιώσει το ατομικό της 8.04, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

Στην ίδια απόσταση θα τρέξει και κάνει τον ντεμπούτο της η Κέλλυ Σαμάνη με την προσδοκία ότι θα μπορέσει να επιδιώξει χρόνο καλύτερο από το ατομικό της 8.34. Η Σαμάνη έχει ως στόχο της σεζόν το όριο (8.25) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Απαλλαγμένη από αυτό το άγχος θα πάρει θέση στην εκκίνηση των 60μ η Μαρία Γάτου. Η έμπειρη αθλήτρια έχει πετύχει ήδη 7.35, που είναι το όριο για το Τορούν και πλέον έχει ρίξει την προσοχή της στο ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 7.29 από το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ