Εξαιρετική και αήττητη η Στεφανίδη, σταθερός ο Φιλιππίδης στη Ρουέν

Εξαιρετική και αήττητη η Στεφανίδη, σταθερός ο Φιλιππίδης στη Ρουέν

Πολύ καλή εμφάνιση στο μίτινγκ της Ρουέν από τους δύο αθλητές του επί κοντώ, με τη Στεφανίδη να κλείνει νένα χρόνο αήττητη και τον Φιλιππίδη να είναι σταθερά πάνω από 5.70μ.

Η Ελληνίδα επικοντίστρια με τη νίκη της στο Ρουέν έφτασε τις 17 συνεχόμενες στο άθλημά της. Σε επτά συνολικά άλματα και με καλύτερο το 4.82μ., η Στεφανίδη ήταν η μεγάλη νικήτρια ενώ παράλληλα έκανε και ρεκόρ αγώνα. Βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ για ένα εκατοστό, ενώ προσπάθησε και για τα 4.92μ. χωρίς όμως επιτυχία. Στο γαλλικό μίτινγκ αγωνίστηκε και η Νικόλ Κυριακοπούλου όπου εμφανώς ανέτοιμη, έμεινε χαμηλά με άλμα στα 4.50μ.

Από την άλλη ο Κώστας Φιλιππίδης με άλμα στα 5.70μ. αρκέστηκε στην 3η θέση, αφού δεν κατάφερε να ακολουθήσει το δίδυμο Λαβιλενί-Μπραζ που μονομάχησαν και πήδηξαν αμφότεροι τα 5.90μ., με το Γάλλο να παίρνει την πρωτιά επειδή είχε καλύτερες προσπάθειες συνολικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, κρατάει τη σταθερότητα και τον ρυθμό που φαίνεται να αποκτά ενόψει Μπέρμιγχαμ, αφού για άλλη μια φορά έκανε αγώνα πάνω από το όριο των 5.70, ενώ χάνει για λεπτομέρειες τα μεγαλύτερα ύψη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ