«Τρέχει» για να προλάβει το παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ ο Δουβαλίδης

«Τρέχει» για να προλάβει το παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ ο Δουβαλίδης

Ο Κώστας Δουβαλίδης έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ, στα 60μ. εμπόδια, αλλά η συμμετοχή του θα παραμείνει αμφίβολη μέχρι λίγες μέρες πριν από την έναρξη των αγώνων.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, ο Κώστας Δουβαλίδης με επίδοση 7.69’’, έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα των 60μ. Στον 30χρονο εμποδιστή όμως, έμεινε… ενθύμιο μια θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του.

Κάπως έτσι ο Δραμινός αθλητής αν και κέρδισε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο 8ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του σε ανοικτό και κλειστό στίβο,  τραυματισμός του αυτός μπορεί να του το στερήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί και φυσιοθεραπευτές θα κάνουν τα πάντα στις επόμενες 15 μέρες που απομένουν,  για να καταφέρει ο Δουβαλίδης να δώσει το παρών στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Είναι ωστόσο χαρακτηριστικό πως ο κλειστός στίβος δεν τον… πάει καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής έχει χάσει και άλλες διοργανώσεις του κλειστού στίβου λόγω τραυματισμού στην καριέρα του ως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ