Πολύ καλή παρουσία από την Δεληγιάννη στα 1.500 μ.

Πολύ καλή παρουσία από την Δεληγιάννη στα 1.500 μ.

Η Έλλη Ευτυχία Δεληγιάννη πήρε μέρος σε κολεγιακούς αγώνες στην Καλιφόρνια.

Η Έλλη Ευτυχία Δεληγιάννη πραγματοποίησε το Σάββατο τον πρώτο της αγώνα στα 1.500 μ. σε Κολεγιακούς Αγώνες, που έγιναν στην πόλη Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια.

Η νεαρή αθλήτρια, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ήταν νικήτρια στην απόσταση με 4.22.63 κι έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα η επίδοση της είναι κατά πολύη καλύτερη από το όριο (4.26.40) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και είναι σίγουρο πως θα έχει την ευκαιρία να το επιβεβαίωσε στο σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Η Δεληγιάννη έχει ως βασικό αγώνισμα τα 800 μ. απόσταση στην οποία το περασμένο καλοκαίρι πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 με το εντυπωσιακό 2.05.30. Η αθλήτρια φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, αφού από νωρίς στη σεζόν κατάφερε να αφήσει εξαιρετικά δείγματα.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Στέλλα Κωνσταντινίδου, που έτρεξε τα 200 μ. σε 25.63 (1,7) σε αγώνες που έγιναν στο Λος Άντζελες και κατέλαβε την 12η θέση στο σύνολο. Η επίσης αθλήτρια της κατηγορίας Κ20, το χειμώνα έκλεισε τη σεζόν με 6,93, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στα 400 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ