Άλμα εις ύψος: Φιλιππίδης και Βασιλείου «άνοιξαν» τη σεζόν στην Γερμανία

Άλμα εις ύψος: Φιλιππίδης και Βασιλείου «άνοιξαν» τη σεζόν στην Γερμανία

Οι δύο άλτες σημείωσαν καλές επιδόσεις στον αγώνα του Ντεσάου

Ο Κώστας Φιλιππίδης πραγματοποίησε την Παρασκευή τον πρώτο του αγώνα στη θερινή σεζόν στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Ντεσάου.

Ο έμπειρος αθλητής ξεπέρασε τα 5,35 μ. επίδοση που του έδωσε την έκτη θέση στο επί κοντώ. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα του με επιτυχημένο άλμα στα 5,10 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,25 μ. και 5,35 μ., ενώ στη συνέχεια έκανε τρεις αποτυχημένες στα 5,45 μέτρα. Νικητής στο επί κοντώ ήταν ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) με 5,80 μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 5,91 μέτρα.

Χαμηλότερα έμειναν οι υπόλοιποι μετέχοντες, αφού δεύτερος ήταν ο Γερμανός Ζέρνικελ με 5,50 μ. και τρίτος ο συμπατριώτης του Μπλεχ με 5,45 μέτρα.
Ο Φιλιππίδης θα επιδιώξει να συνεχίσει τους αγώνες του, μέσα από τους οποίους θέλει να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην ίδια διοργάνωση «άνοιξε» τη σεζόν και η Ειρήνη Βασιλείου, στον πρώτο της αγώνα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Η έμπειρη αθλήτρια διένυσε την απόσταση σε 53.92 επίδοση που της έδωσε την πέμπτη θέση στη σειρά της και την έβδομη στο σύνολο. Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη θα κυνηγήσει στους αγώνες που ακολουθούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ