Όλα έτοιμα στο Μπέρμιγχαμ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Όλα έτοιμα στο Μπέρμιγχαμ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Την Πέμπτη (1/3) ξεκινά στο Μπέρμιγχαμ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με τους διοργανωτές να είναι πανέτοιμοι σε όλους τους τομείς.

Την Πέμπτη, 1η Μαρίου και για τέσσερις μέρες, το Μπέρμιγχαμ θα είναι το… κέντρο του κόσμου όσον αφορά τον κλασικό αθλητισμό και ειδικά τον κλειστό στίβο. Το στοίχημα είναι μεγάλο για του Άγγλους διοργανωτές αλλά από ότι φαίνεται, η τεχνογνωσίας του και από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012, τους βοήθησε ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία της διοργάνωσης.

Η κεντρική Αρένα όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα πέρασε από ακόμα έναν τεχνικό έλεγχο με απόλυτη επιτυχία, ενώ οι χωρητικότητας 7500 θετών κερκίδες αναμένεται να είναι κατάμεστες. Ήδη τα εισιτήρια του σαββατοκύριακου είναι σχεδόν sold out, ενώ είναι πολύ ικανοποιητική η προπώληση και για Πέμπτη και Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμες μέρες.

Παράλληλα η δημοσιογραφική κάλυψη αναμένεται να είναι εκτενέστατη, αφού είναι περισσότεροι από 400 οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα καλύψουν το τετραήμερο των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ