Πρώτος ο Τεντόγλου στο Diamond League του Μονακό (vid)

Πρώτος ο Τεντόγλου στο Diamond League του Μονακό (vid)

Την πρώτη θέση στο μήκος του Diamond League του Μονακό κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα.

Στην πρώτη θέση στο μήκος του Diamond League του Μονακό «αναρριχήθηκε» ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα. Ο κορυφαίος άλτης του μήκους για μία ακόμη φορά έδειξε την φοβερή του ικανότητα να αντιδρά στα τελευταία του άλματα, αφού πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην έκτη προσπάθεια. Ο Τεντόγλου νωρίτερα πέτυχε άλματα στα 8,06 μ., 8,21μ., άκυρο, 8,15 μ. και 7,18 μ. σε μία μη ολοκληρωμένη προσπάθεια.

H αποψινή του εμφάνιση αποτέλεσε ένα καλό… ζέσταμα, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο εκεί, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Ο Γκέιλ (Τζαμάικα) κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8,29 μ. και άκυρο στο τελευταίο άλμα, από όπου βγαίνει η κατάταξη και ο Μόντλερ την τρίτη με 8,27 μ., επίσης με άκυρη στην έκτη και καθοριστική προσπάθεια.

Η Βούλα Παπαχρήστου (7η θέση) έδειξε να βρίσκει τον ρυθμό της, αφού «προσγειώθηκε» στα 14,25 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στη θερινή σεζόν. Η έμπειρη αθλήτρια είχε δύο ακόμη άκυρα άλμα και μια προσπάθεια στα 13,79 μέτρα. Νικήτρια του αγώνα με 14,75 μ. ήταν η Ρίκετς (Τζαμάικα), παρότι την καλύτερη επίδοση του αγώνα με 15,12μ. πέτυχε η Ρόχας. Σύμφωνα με τις αλλαγές στη σειρά αγώνων, η κατάταξη βγαίνει από την τελευταία προσπάθεια και όχι από την καλύτερη επίδοση στο σύνολο των προσπαθειών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ