«Πέταξε» στα 5,76 μέτρα ο Καραλής στο τουρνουά της Γαλλίας

«Πέταξε» στα 5,76 μέτρα ο Καραλής στο τουρνουά της Γαλλίας

Ο Εμμανουήλ Καραλής πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό του ξεπερνώντας τα 5,76 μ. στο indoor tour στη Λιεβέν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής σε έναν ακόμη αγώνα έκανε άλμα πάνω από τα 5,70 μέτρα την Πέμπτη είχε την πρώτη του ευκαιρία να κοιτάξει τον πήχη στα 5,86 μ., προκειμένου να απειλήσει το πανελλήνιο ρεκόρ (5,85μ.) του Κώστα Φιλιππίδη.

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το ύψος, ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις εν όψει της συνέχειας. Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,51 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,61 μ. και 5,71 μ. κι έπειτα με την τρίτη τα 5,76 μέτρα.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού μετά τις επιτυχιμένες προσπάθειες του επέλεξε να αφήσει τα 5,81 μ., προκειμένου να κρατήσει δυνάμεις για το 5,86 μέτρα. Πλέον ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί πάλι το Σάββατο στο μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν και στην συνέχεια ακολουθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.

Νικητής στο επί κοντώ ήταν ο Κρις Νίλσεν με 5,91 μ. και χαμένα στη συνέχεια άλματα στα 6,03 μ., ακολούθησε ο Τιάγκο Μπραζ με 5,81 μ. και ο Ολλανδός Βλον επίσης με το ίδιο ύψος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ