Δεν πάει στη Φόρμια λόγω τραυματισμού ο Καραλής

Δεν πάει στη Φόρμια λόγω τραυματισμού ο Καραλής

Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας του συνέστησε θεραπείες

Ο Εμμανουήλ Καραλής, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού δεν θα μεταβεί στη Φόρμια (Ιταλία) για προετοιμασία, όπως είχε αρχικά προγραμματίσει. Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας του συνέστησε θεραπείες. Πάντως, από την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος για τους αγώνες της θερινής σεζόν.

«Δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογή των πλάνων, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή αποθεραπεία και να μην έχουμε ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον. Ακυρώσαμε την προετοιμασία στη Φόρμια, ώστε ο Εμμανουήλ να κάνει τις θεραπείες κι έπειτα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μεγαλοοικονόμου.

Ο 19χρονος Καραλής που ήταν 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ έχει μεγάλες προκλήσεις μπροστά του ενόψει της σεζόν του ανοικτού στίβου. Και αυτό αφού θα κληθεί να διεκδικήσει τη διάκριση τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων (U20) στο Τάμπερε, όσο και στο Ευρωπαϊκό ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο και το σημαντικότερο γι΄αυτόν είναι να είναι υγιής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ