Παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων η Σάλι Πίρσον

Παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων η Σάλι Πίρσον

Η Σάλι Πίρσον ακολουθεί μια νέα επαγγελματική καριέρα, ως παρουσιάστρια αθλητικών σε τηλεοπτικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας στην Αυστραλία.

Μια νέα σελίδα έχει αρχίσει στη ζωή της η Σάλι Πίρσον μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών στα 100μ. εμπ. Τώρα η 36χρονη Αυστραλή έκανε γνωστό το νέο της επαγγελματικό βήμα. Με ανάρτηση στα social media η Πίρσον ανακοίνωσε πως εδώ και πέντε εβδομάδες είναι παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων στο τηλεοπτικό δίκτυο, εθνικής εμβέλειας, το 7newsgc.

«Η ενέργεια που χρειάζεσαι είναι ελαφρώς διαφορετική από το να είσαι ελίτ αθλητής, αλλά μου δίνει την πρόκληση που λαχταρούσα και τον ενθουσιασμό που χρειαζόμουν για να ξεκινήσω ένα ταξίδι μακριά από τον στίβο» έγραψε η Σάλι Πίρσον, που βρίσκεται παράλληλα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η Πίρσον στην πλούσια καριέρα της στα 100μ. εμπ. έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, το ασημένιο στους αγώνες στο Πεκίνο το 2008, σε επίπεδο παγκοσμίων πρωταθλημάτων έχει δύο χρυσά μετάλλια (Ντεαγού 2011, Λονδίνο 2017), ενώ έχει νικήσει και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας στο Δελχί (2010) και στη Γλασκώβη (2014). Με 12.28 έχει το ρεκόρ Ωκεανίας και την 7η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 100μ. εμπ., στα 60μ. εμπ. με 7.73 είναι 6η ταχύτερη όλων των εποχών. Η Πίρσον αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2019, έπειτα από καριέρα 16 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ