Στεφανίδη: Με το βλέμμα ξανά στο βάθρο

Στεφανίδη: Με το βλέμμα ξανά στο βάθρο

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/07, 03:10) στον τελικό του επί κοντώ και έχει πολλές ελπίδες για μια θέση στο βάθρο.

Μπροστά σε ακόμα μία ευκαιρία για διάκριση βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πιστή στα ραντεβού της με τους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων, θα δώσει το παρών και σε αυτόν του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον.

Διαβάστε επίσης: Τουλάχιστον αυτή η χώρα έχει Τεντόγλου…

Μπορεί φέτος να μην έχει κάνει ακόμα το μεγάλο άλμα και να έχει την όγδοη καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις συμμετέχουσες του τελικού, με όπλο την τεράστια εμπειρία της ωστόσο μπορεί να βρεθεί ξανά στο βάθρο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016, όντας αθλήτρια των μεγάλων αγώνων, βρίσκεται πάντα κοντά στα μετάλλια κι αν καταφέρει να ξεπεράσει το 4.65 που αποτελεί την καλύτερή της φετινή επίδοση τότε έχει ελπίδες για κάτι πολύ καλό.

Με δεδομένο το γεγονός ότι τα μετάλλια δεν αναμένεται να κριθούν ιδιαίτερα ψηλά μπορεί ακόμα και το 4,75μ. να της αρκεί για να ανέβει στο βάθρο. Σε ό,τι αφορά στις αθλήτριες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν πέρα από την Κατερίνα Στεφανίδη αυτές είναι οι δύο Αμερικανίδες, Σάντι Μορις και Κέιτ Ναζότ, η Σλοβένα, Τίνα Σούτεϊ και η Αυστραλή, Νίνα Κένεντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ