Παγκόσμιο στίβου: 4η στο βάδην η συγκλονιστική Ντρισμπιώτη

Παγκόσμιο στίβου: 4η στο βάδην η συγκλονιστική Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στον κορυφαίο αγώνα της καριέρας της, κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Με έναν εκπληκτικό αγώνα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κατέκτησε την 4η θέση στα 35χλμ. βάδην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και με 2:41.58 διέλυσε για σχεδόν επτά λεπτά το πανελλήνιο ρεκόρ.

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια στην τέταρτη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρισκόταν από της αρχή στο γκρουπ της 4ης θέσης.

Διαβάστε επίσης: «Και ο Ολυμπιακός για τον Λούκα Βιλντόζα» (vids)

Μπορεί να μην κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των αντιπάλων της που βρίσκονταν στις τρεις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, έκανε όμως μια εντυπωσιακή επίθεση στα τελευταία χιλιόμετρα και από 6η βρέθηκε 4η.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου. Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Στο τελευταίο πεντάρι ανέβασα ρυθμό για να βρω τις θέσεις που ήθελα. Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω τέτοια κούρσα, αλλά όχι τόσο γρήγορη.

Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου, μία από τις αγαπημένες κούρσες μου», τόνισε στα πρώτα λόγια της η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου.

Νικήτρια στην κούρσα αναδείχθηκε η Κίμπερλιθ Γκαρσία Λεόν από το Περού, ενώ το ασημένιο και το χάλκινο κατέκτησαν η Πολωνή Καραζίνα Ζτζιένμπλο και η Κινέζα Σίθτζε Τσιεγιάνγκ αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ