Τζένγκο: «Ήξερα ότι θα βγει και το κατάφερα»

Τζένγκο: «Ήξερα ότι θα βγει και το κατάφερα»

Η Ελίνα Τζένγκο μίλησε για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου

Η Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου και μίλησε για την επιτυχία της και για το… πάρτι που ακολουθεί από την ελληνική αποστολή.

Δείτε όσα είπε η Τζένγκο:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν ξέρω τι να πω. Χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση με μένα. Το περίμενα σε αυτόν τον αγώνα, έκανα υπομονή, ήξερα ότι θα βγει και το κατάφερα», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι στην τρίτη θέση έμεινε η σπουδαία Σποτάκοβα: «Ήταν όνειρο να αγωνίζομαι μαζί της, ανατριχιάζω και μόνο που τη βλέπω. Είναι είδωλο, μεγάλωσα μαζί της. Την έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα ότι θέλω να αγωνιστώ μαζί της. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Βρίσκομαι ανάμεσα στην ελίτ και είμαι πολύ χαρούμενη».

Για την πρώτη της μεγάλη βολή: «Την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη βολή, ήξερα ότι θα μπω στην οκτάδα και χαλάρωσα. Ο προπονητής μου τρελάθηκε, όπως κι εγώ. Φάνηκε, τσίριζα. Την περίμενα πολύ την 65άρα, τη σκεφτόμουν συνέχεια και είμαι χαρούμενη που βγήκε».

Για την υποστήριξη που είχε από την ελληνική αποστολή: «Όλα τα παιδιά μου έδωσαν πολύ θετική ενέργεια. Και στο ξενοδοχείο μου έλεγαν ότι θα κάνουν υποδοχή με κρασιά και σαμπάνιες. Όλοι περίμεναν ότι θα κερδίσω, περισσότερο από ότι εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ