«Τίτλοι τέλους» για τη Σποτάκοβα

«Τίτλοι τέλους» για τη Σποτάκοβα

Η Μπάρμπορα Σποτάκοβα ανακοίνωσε σε ηλικία 41 ετών τη απόσυρσή της από τους στίβους

Μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών στον ακοντισμό, η Μπάρμπορα Σποτάκοβα, ανακοίνωσε σε ηλικία 41 ετών την απόσυρσή της από τους στίβους. Δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο, η Τσέχα πρωταθλήτρια παραμένει ως και σήμερα κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ με 72,28μ. επίδοση που πέτυχε το 2008 στη Στουτγκάρδη.

«Όλα τα παραμύθια έχουν ένα τέλος και το δικό μου είχε ένα πολύ όμορφο «happy end», υπό τη μορφή ενός χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το Βερολίνο είναι η αγαπημένη πόλη του Ιτούδη (Pics & vids)

Το σώμα μου μου έδωσε ξεκάθαρα να καταλάβω ότι ήταν η στιγμή να σταματήσω», δήλωσε η Σποτάκοβα, μία ημέρα αφότου αγωνίστηκε στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη, όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Το παλμαρέ της 41χρονης Τσέχας περιλαμβάνει ακόμη, τρία χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα σε Ευρωπαϊκά. Τον περασμένο μήνα στο Μόναχο κατέλαβε την τρίτη θέση, στον τελικό όπου η Ελίνα Τζένγκο χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ