Στίβος: Ο αθλητής που θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος (vid)

Στίβος: Ο αθλητής που θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος (vid)

Ο Ντέξτον Κράτσφιλντ ενδεχομένως είναι ο επόμενος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος.

Ο 19χρονος Ντέξτον Κράτσφιλντ πήρε υποτροφία από το Αϊόβα Γουέστερν για να προπονηθεί στην άμμο προκειμένου να εξελίξει το τεράστιο ταλέντο του στο άλμα εις μήκος.

Ο Κράτσφιλντ με ύψος 1.80μ. έγινε διάσημος στα social media, ανεβάζοντας βίντεο με τον ίδιο να κάνει διάφορα άλματα. Πάνω από αυτοκίνητα, ψυγεία, ανθρώπους, από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, από τη μία άκρη του δρόμου στην άλλη και διάφορα καρφώματα με τους πιο απίθανους τρόπους. Η αλτική του ικανότητα είναι εντυπωσιακή. Χωρίς ακόμα να έχει τεχνική και με ελάχιστη φόρα πηδώντας σε άσφαλτο έχει μετρηθεί άλμα του πάνω από 7.50μ.!

Όπως είναι φυσικό, ορισμένοι σκάουτερ ομάδων στίβου στις ΗΠΑ προσπάθησαν να τον πείσουν να δοκιμάσει στο μήκος και τελικά, το Αϊόβα Γουέστερν προσφέροντας του πλήρη υποτροφία τον πήρε στην ομάδα του. Ο ίδιος θα ξεκινήσει σύντομα προπονήσεις και αν και θα έχει μόλις την πρώτη του επαφή με το στίβο (σε ηλικία 19 ετών), έχει θέσει ήδη υψηλούς στόχους. «Θέλω να κερδίσω χρυσό μετάλλιο για τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να καταρρίψω το παγκόσμιο ρεκόρ» δήλωσε ο 19χρονος.

Φυσικά, άλλο να έχεις φοβερό άλμα και άλλο να πηδάς 8.50μ. στο μήκος. Η πρώτη ύλη αν μη τι άλλο είναι εκπληκτική και ο νεαρός δείχνει να έχει προοπτικές. Ήδη στην IAAF τρίβουν τα χέρια τους, καθώς δεν αποκλείεται αυτό το ακατέργαστο διαμάντι να εξελιχθεί σε σούπερ σταρ της δεκαετίας του 2020.

Δείτε μερικά από τα κατορθώματά του:

https://youtu.be/09nEd1Rb3vY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ