Καραλής: «Ήρθε η σειρά μου να κυνηγήσω παρουσία στο βάθρο»

Καραλής: «Ήρθε η σειρά μου να κυνηγήσω παρουσία στο βάθρο»

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το 5.75, χωρίς κανένα αποτυχημένο άλμα στα προκριματικά του επί κοντώ, θέτει ψηλά τον πήχη, εν όψει του αυριανού τελικού.

Μία άνετη πρόκριση στο τελικό της Κυριακής (5/3, 18:18) κατάφερε να πάρει ο Εμμανουήλ Καραλής, αφού πέρασε άνετα τα 5.75μ. που ήταν το όριο πρόκρισης, στον τελικό του επί κοντώ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ,μετά την σπουδαία εμφάνισή του, στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, δήλωσε αρχικά: «Ξυπνάω το πρωί στις 5 και διαβάζω πως ο Νίκος πήρε μετάλλιο. Αυτό πέρα από χαρούμενο με έκανε να έχω κι ένα έξτρα κίνητρο για τη σημερινή μου παρουσία, γιατί ξέρω πως όπως οι περισσότεροι αθλητές έχει περάσει και αυτός δύσκολα για να φτάσει στη διάκριση».

Διαβάστε επίσης: Ο Μποντιρόγκα δεν έμαθε για την τραγωδία στην Ελλάδα;

Στη συνέχεια ο Καραλής πρόσθεσε: «Νιώθω πως είμαι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο αγώνισμα μου και πως ήρθε η σειρά μου να κυνηγήσω παρουσία στο βάθρο των κορυφαίων διοργανώσεων. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος, καθώς και οι οχτώ που μετέχουν είναι ικανοί να φτάσουν ψηλά. Μπορεί να λείπει ο Ντουμπλάντις, όμως, αυτό δε σημαίνει κάτι. Στον τελικό θα είμαστε ακόμη πιο επικίνδυνοι, δε βγάζω κανέναν εκτός. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου νεαρό και να κυνηγήσω για ατομικό ρεκόρ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά με τους Γιώργο Πομάσκι, Χάρη Καραλή και τον Πολωνό Μαρσίν. Από το το 5,80 μ. και πάνω θεωρώ πως μπορούν να παίξουν τα μετάλλια».

Στο τέλος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η στήριξη που λαμβάνει από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή που βρίσκεται στην εξέδρα, λέγοντας: «Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι με κόσμο και παλμό. Χαίρομαι που θα είναι η ομάδα στις εξέδρες και θα στηρίζει, καθώς είμαι ο τελευταίος που θα έχει απομείνει να αγωνίζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ