95χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο την Κυριακή Φιλτισάκου

95χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο την Κυριακή Φιλτισάκου

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε η Κυριακή Φιλτισάκου, την ώρα της προπόνησής της, αφού χτυπήθηκε από 95χρονο οδηγό αυτοκινήτου στο Άστρος Κυνουρίας.

Αν έχεις τύχη…βάδιζε. Στην περίπτωση της άτυχης πρωταθλήτριας στο Βάδην, Κυριακής Φιλτισάκου αυτό δεν ίσχυσε σήμερα το πρωί, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησής της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Άστρος Κυνουρίας, στην περιοχή της Γλυφάδας στο Παράλιο Άστρος, όταν σε τοπική οδό με ελάχιστα αυτοκίνητα να περνούν από εκεί, ο οδηγός δεν είδε την νεαρή αθλήτρια που πραγματοποιούσε την πρωινή της προπόνηση και λίγο πριν τις 11π.μ. την χτύπησε με το όχημά του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Το να πάμε ξανά στο Final 4 είναι μεγάλη πρόκληση»

Για καλή της τύχη βρισκόταν κοντά της ο προπονητής της, Ναπολέοντας Κεφαλόπουλος κΑι την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του Άστρους για να διακομιστεί στη συνέχεια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, για περαιτέρω εξετάσεις.

Η 23χρονη αθλήτρια έχει τραυματιστεί στον ώμο και την πλάτη της και η αξονική φωτογραφία θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς. Η Φιλτισάκου βρίσκεται σε σοκ, όμως δεν δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικές οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Ο προπονητής της δήλωσε: «Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιολογηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία (Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βάδην Ομάδων στο Ποντεμπράντι στις 21/5). Οι τρεις εβδομάδες που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει».

Δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμη τα αίτια που ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στην Φιλτισάκου, αλλά το σημαντικό είναι να μην έχει τραυματιστεί άσχημα η νεαρή αθλήτρια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ