Δακρυσμένη η Τζένγκο: «Με έχει… φάει το άγχος, δεν προσέχω την Ελίνα»

Δακρυσμένη η Τζένγκο: «Με έχει… φάει το άγχος, δεν προσέχω την Ελίνα»

Μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Στίβου της Βουδαπέστης, η Ελίνα Τζένγκο δακρυσμένη δεν έκρυψε την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Ελίνα Τζένγκο, μια από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής αποστολής για διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου στην Βουδαπέστη, απέτυχε κάνοντας τρεις βολές κάτω του αναμενόμενου και μένοντας εκτός τελικού.

Η 22χρονη αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκε στη μικτή ζώνη του εθνικού σταδίου της Βουδαπέστης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό εξήγησε ότι ο λόγος που δεν πήρε όπως θα ήθελε σήμερα στον αγώνα της ήταν το άγχος που την είχε κυριεύσει.

Διαβάστε επίσης: «Πόκερ» με αστέρια για την ερυθρόλευκη επίθεση: Γιόβιτς και Γιόβετιτς στη λίστα (vids)

Αρχικά η Τζένγκο ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα πάρα πολύ για αυτόν τον αγώνα. Ένιωθα έτοιμη. Οι προπονήσεις πήγαιναν καλά. Οι τελευταίες βολές που κάναμε ήταν πολύ καλές. Κλαίω γιατί μου βγαίνει η πίεση όλης της χρονιάς. Έφαγα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μούτρα μου.

Πέρυσι μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε μια επιτυχία. Ευελπιστώ μετά από αυτή την αποτυχία να ξαναέρθει η επιτυχία. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Όχι τόσο σωματική όσο ψυχολογική. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για του χρόνου».

Αμέσως μετά στάθηκε στο άγχος που της προξένησε η πρώτη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της και στη δυσκολία που έχει στο να το διαχειριστεί:

«Το άγχος ήταν το Νο1 πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος άφησα όλη τη χρονιά το άγχος να με επηρεάσει. Σωματικά ήμουν καλά. Νομίζω ότι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη νίκη μου το άγχος έπιασε ταβάνι. Θα το ξεπεράσω… Το παθαίνουν αρκετοί αθλητές… Όταν παίρνουμε ένα μετάλλιο θέλουμε συνεχώς να είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχουν όλοι. Εμένα το άγχος μου με έχει φάει. Δεν προσέχω την Ελίνα και βγαίνουν αυτά τα αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ