Ντεμπούτο για τον Φιλιππίδη στην Πολωνία

Ντεμπούτο για τον Φιλιππίδη στην Πολωνία

Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε είναι έτοιμος να ξεκινήσει τους αγώνες του θέτοντας για μία ακόμη φορά υψηλούς στόχους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην εφετινή σεζόν αύριο Παρασκευή (18/5) στην Πολωνία, σε μίτινγκ στην πόλη Ντουζνίκι, σε έναν αγώνα τον οποίο διοργανώνει ο Πολωνός πρωταθλητής του επί κοντώ Πιότρ Λίσεκ.

Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ κι έκανε την απαραίτητη προετοιμασία, προκειμένου να αντεπεξέλθει σε μία ακόμη απαιτητική σεζόν, είναι έτοιμος να ξεκινήσει τους αγώνες του θέτοντας για μία ακόμη φορά υψηλούς στόχους.

Ο 32χρονος Φιλιππίδης θα επιδιώξει από νωρίς να κάνει μεγάλα άλματα και να δείξει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Φιλιππίδης θα παραμείνει στην Πολωνία, προκειμένου την Κυριακή (20/5) να συμμετάσχει στον μίτινγκ που θα γίνει στο κέντρο της πόλης Μπιάλιστοκ, το οποίο εκτός από επί κοντώ θα περιλαμβάνει σφαιροβολία και ύψος.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ θα είναι και φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές του αγωνίσματος στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, αλλά και στη σειρά αγώνων Diamond League, με την πρώτη του συμμετοχή να έχει προγραμματιστεί για τη Ρώμη στις 31 Μαϊου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ