Μαραθώνιος Αθήνας: Eτρεξαν Αγγελόπουλος – Κούκου (pics)

Μαραθώνιος Αθήνας: Eτρεξαν Αγγελόπουλος – Κούκου (pics)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός και η σύζυγος του, συμμετείχαν στη μεγάλη σημερινή γιορτή κι έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει επανειλημμένα δείξει τις μπασκετικές του ικανότητες. Λατρεύει άλλωστε την πορτοκαλί μπάλα και φροντίζει να διατηρείται σε καλή φόρμα, παίζοντας μπάσκετ αρκετές φορές την εβδομάδα.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη του μπασκετικού Ολυμπιακού, Ελευθερία Κούκου ήταν αθλήτρια του βόλεϊ και μάλιστα αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, φορώντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας ήταν λοιπόν μια καλή ευκαιρία και για τους δύο ν’ ανεβάσουν ρυθμούς προπόνησης και δεν έχασαν την ευκαιρία. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η σύζυγος του έλαβαν λοιπόν μέρος στη μεγάλη γιορτή και μάλιστα έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αν μη τι άλλο ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έχει στο αθλητικό του «ρεπερτόριο» όχι μόνο το μπάσκετ αλλά και τον στίβο. Και μάλιστα έχει τις αντοχές για να συμμετάσχει στο πιο ζόρικο αγώνισμα, τον Μαραθώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ