Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της πόλης Γιουτζίν

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της πόλης Γιουτζίν

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο (26/5) στην πόλη Γιουτζίν και στο στάδιο όπου πριν έξι χρόνια κατέκτησε τον τίτλο στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα και στο οποίο άρχισε την ανοδική της πορεία.

Στο τρίτο Diamond League της χρονιάς και στο δεύτερο όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επί κοντώ γυναικών θα συμμετάσχει η Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο (26/5) στην πόλη Γιουτζίν και στο στάδιο όπου πριν έξι χρόνια κατέκτησε τον τίτλο στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα και στο οποίο άρχισε την ανοδική της πορεία.

Η Στεφανίδη, περυσινή νικήτρια της σειράς αγώνων Diamond League, έκανε το ντεμπούτο της στη σεζόν στην Ντόχα, όπου ξεπέρασε τα 4.64μ και πλέον μπαίνει σταδιακά σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 άρχισε την σεζόν αργότερα σε σχέση με τον αρχικό της προγραμματισμό και αυτό γιατί το χειμώνα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ο οποίος την άφησε αρκετά πίσω στις προπονήσεις αλμάτων. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, εκεί όπου θα επιδιώξει για μία ακόμη φορά να ανέβει στο βάθρο των νικητριών.

Στο Γιουτζίν ξεχωρίζουν ακόμη η κορυφαία – βάσει επίδοσης – εφέτος στον κόσμο Τζεν Σουρ (ΗΠΑ), η νικήτρια πριν λίγους μήνες στο παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με φετινό 4.88μ, αλλά και η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα, στον πρώτο της αγώνα στη θερινή σεζόν. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία των Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), ΜακΚάρτνει (Ν. Ζηλανδία) και Νάζεοτ (ΗΠΑ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ