Το τριπλούν στα «Βενιζέλεια» με Σαλαντούχα, Γκούμενιουκ

Το τριπλούν στα «Βενιζέλεια» με Σαλαντούχα, Γκούμενιουκ

Στο μίτινγκ θα συμμετάσχει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των εποχών στο τριπλούν, η Ουκρανή Όλγα Σαλαντούχα, «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, με ατομικό ρεκόρ 14.99 μέτρα.

Το τριπλούν γυναικών αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα στην εφετινή ιστορική διοργάνωση στίβου «Βενιζέλεια», που θα διοργανώσει για 70ή χρονιά ο Κύδωνας Χανιων, το Σάββατο 2 Ιουνίου στο εθνικό στάδιο της πόλης.

Και αυτό, αφού στο μίτινγκ θα συμμετάσχει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των εποχών στο τριπλούν, η Ουκρανή Όλγα Σαλαντούχα, «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, με ατομικό ρεκόρ 14.99 μέτρα. Στην κατοχή της έχει ακόμη, ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα ασημένιο σε Παγκόσμιο κλειστού, αλλά και τρία χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκούς αγώνες (2010, 2012, 2014).

Στα «Βενιζέλεια» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Ιρίνα Γκούμενιουκ, η οποία έχει κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης το 2014 και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό κλειστού στο Γκέτεμποργκ το 2013. Η Γκούμενιουκ έχει ατομικό ρεκόρ 14.48μ.

Σε περίπτωση που θα πάρει μέρος στους αγώνες και η Ελληνίδα Βούλα Παπαχρήστου, τότε το τριπλούν γυναικών θα είναι ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα των 70ων «Βενιζελείων» στίβου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ