Τεντόγλου: «Πρέπει να βρω όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα»

Τεντόγλου: «Πρέπει να βρω όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Γλασκώβης, ωστόσο στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εμφάνισή του

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε ακόμα μία κορυφή, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, «πετώντας» στο 8,22 μέτρα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην ΑΕΚ: «Απλήρωτοι παίκτες και προσωπικό για μήνες»

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής στις δηλώσεις του έδειξε να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του, με τον Τεντόγλου να διαβεβαιώνει ότι θα είναι καλύτερος το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Διαβάστε όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό εύχομαι να κάνει τελικό το πρωί. Δεν είχα καμία όρεξη. Έκανα ζέσταμα συνέχεια, προσπαθούσα, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Έκανα χαμηλά οκτάρια».

Για το κίνητρό του: Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα, άλλα παιδιά δεν το έχουν κάνει. Είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Πρέπει να βρω μια όρεξη, γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Ειδικά τώρα που ήταν πρωί. Ένιωθα ότι είμαι σε Πανελλήνιο, δεν ευχαριστήθηκα καθόλου αυτόν τον αγώνα. Δεν με νοιάζει το χρυσό. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν απόγευμα».

Για το ότι είναι σε καλό επίπεδο: «Είναι αυτό που θα ήθελα, είμαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα αρχίσω νωρίς τη σεζόν από την Ντόχα, αρχές Μαΐου»

Για τη διαχείριση: Κάποιοι επιλέγουν διοργανώσεις, θα μπορούσα, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Εννοείται στο Ευρωπαiκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα: «Ήταν πολλοί Έλληνες στους αγώνες, μόνο αυτό κρατάω. Ο αγώνας ήταν πραγματικά χάλια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ