Κωνσταντινίδης : «Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά έχω μάθει να παλεύω για τον Άρη»

Κωνσταντινίδης : «Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά έχω μάθει να παλεύω για τον Άρη»

«Θεωρώ ότι όλα τα προβλήματα θα περάσουν και θα φτάσει ο Άρης εκεί που αξίζει», είπε μεταξύ άλλων ο αθλητής του στίβου και οπαδός των κίτρινων, Θανάσης Κωνσταντινίδης.

Ο σημαιοφόρος της της Ελληνικής αποστολής στους παραολυμπιακούς του Ριο, Θανάσης Κωνσταντινίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον σύλλογο Άρη που τόσο αγαπάει.

Ως αθλητής του στίβου μίλησε για τους στόχους του, για το ατύχημα που ξεπέρασε χάρη στη δύναμη χαρακτήρα που διαθέτει, αλλά και για τον ποδοσφαιρικό Άρη για τον οποίον είναι αισιόδοξος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Αρχικά ανέφερε: Είμαι αθλητής του στίβου, κάνω ρίψη και σφαίρα. Θα πάω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό στάδιο με στόχο να πιάσω το όριο και να συμμετέχω στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, ευτυχώς το έχω ξεπεράσει, και θα προσπαθήσω να είμαι στην κατάσταση που ήμουν πριν την Ολυμπιάδα. Παλεύω να φτάσω ψηλά, υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός, θέλω να πιάσω τα όρια και να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό.

Για την στιγμή που ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας στους παραολυμπιακούς του Ρίου: Στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο ήμουν σημαιοφόρος, θεωρώ ότι αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε Έλληνα να μπαίνει σε ένα κατάμεστο στάδιο και να κρατάει την Ελληνική σημαία.

Για τον Άρη: Η αγάπη για τον Άρη είναι πολύ μεγάλη, είμαι παλιός αρειανός, από μικρό παιδί, έχω μεγαλώσει με πολλές χαρές που μας έδωσε η ομάδα, μας έδωσε στην πίκρα αλλά έχω μάθει στην ζωή μου να κρατάω τα καλά πράγματα. Θεωρώ ότι όλα τα προβλήματα θα περάσουν και θα φτάσει ο Άρης εκεί που αξίζει.

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε και πως το αντιμετώπισε: Είχα ένα ατύχημα σοβαρό, η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν το έβαλα κάτω, συνέχισα, πάλεψα και αγωνίστηκα. Έχω οικογένεια, έχω τρία παιδιά.

Για την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης: Δεν έχω καταφέρει να πάω τελευταία λόγω υποχρεώσεων, το έχω βάλει στόχο όμως να τα καταφέρω φέτος στην Σούπερ Λιγκ.

Για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Άρης ενόψει της νέας σεζόν: Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, αν όλα πάνε βάση σχεδιασμού και προγραμματισμού πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να πάει πολύ ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ