Diamond League: Δεύτερη θέση για τον Τεντόγλου στη Ντόχα, πέμπτη η Στεφανίδη

Diamond League: Δεύτερη θέση για τον Τεντόγλου στη Ντόχα, πέμπτη η Στεφανίδη

Εξαιρετική πρεμιέρα στη σεζόν του ανοιχτού έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος με άλμα στα 8,36μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Ντόχας - Καλή εμφάνιση και για την Στεφανίδη που με την τρίτη προσπάθεια πήδηξε στα 4,63μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπήκε δυναμικά στη θερινή σεζόν του στίβου, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην πρεμιέρα του στο Diamond League της Ντόχας.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους «πέταξε» στα 8,36μ. στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του, με άνεμο μέσα στα επιτρεπτά όρια (1,9). Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ισχυρό ευνοϊκό άνεμο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Τζαμαϊκανός Κάρι ΜακΛόιντ για να κάνει άλμα στα 8,52μ. και να πάρει την πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης: «Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το νέο είδωλο του Πειραιά»!

Τα άλματα του Τεντόγλου ήταν 8,15 μ., άκυρο, 7,72 μ., 8,26 μ., 8,34 μ. και 8,36 μέτρα. Αυτή ήταν η καλύτερη πρεμιέρα του μετά από τα 8,60μ. που είχε σημειώσει τον Μάιο του 2021.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της για την σεζόν στο επί κοντώ ξεπέρασε τα 4,63μ. με την τρίτη προσπάθεια και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα.

Την πρώτη θέση στο επί κοντώ πήρε η Βρετανίδα Μάλι Κόντερι με 4,73 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ