«Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το νέο είδωλο του Πειραιά»!

«Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το νέο είδωλο του Πειραιά»!

Αποθεωτικό δημοσίευμα από την Ισπανία για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίκαια συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του. Έχει συντελέσει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αναγεννώντας τον Ολυμπιακό σε μόλις τρεις μήνες.

Διάστημα αρκετό, όπως αποδείχθηκε, για να τον στείλει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σε εκείνον του Europa Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» στο Πασαλιμάνι για τον Ολυμπιακό (vids)

Τα σχόλια των συμπατριωτών του; Αποθεωτικά. Οι Ισπανοί σε κάθε ευκαιρία γράφουν διθυραμβικά ρεπορτάζ για τον Βάσκο τεχνικό, με πιο πρόσφατο εκείνο του «Deportes Cuatro» που γράφει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του: «Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ένα είδωλο στον Πειραιά».

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γράφει ιστορία στο πέρασμά του από την Ελλάδα και πέτυχε την πρόκριση του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Μεντιλίμπαρ έφτασε στον Ολυμπιακό στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, μετά την αντικατάστασή του, στις αρχές της σεζόν από τη Σεβίλλη.

Στον Ολυμπιακό αντιμετώπισε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή που έζησε τη σεζόν 2022-23, όταν η Σεβίλλη στράφηκε σε αυτόν για να την σώσει, μετά την απομάκρυνση των Γιουλέν Λοπετέγι και Χόρχε Σαμπάολι» σημειώνεται, επίσης.

Στη συνέχεια, αναφέρονται τα… κατορθώματα του Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα και το δημοσίευμα καταλήγει:

«Δεν είναι παράξενο που οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι με τον προπονητή τόσο που προς το τέλος του αγώνα ρεβάνς με την Άστον Βίλα από τις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης ακουγόταν ένα τραγούδι αφιερωμένο στον προπονητή, στον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι πια το νέο είδωλο του Πειραιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ