Βερολίνο 2018 : Αγώνας τελικού για τον Μιχάλη Αναστασάκη

Βερολίνο 2018 : Αγώνας τελικού για τον Μιχάλη Αναστασάκη

Ο 23χρονος στη δεύτερη βολή του στον προκριματικό της σφυροβολίας πέτυχε 75,61 μ., επίδοση πολύ κοντά στο 76,00 μ., που ήταν απευθείας όριο για τον τελικό.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης ήταν πρώτος Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και κατάφερε να ξεκινήσει με πολύ καλό τρόπο την παρουσία της χώρας μας στη διοργάνωση.

Ο 23χρονος στη δεύτερη βολή του στον προκριματικό της σφυροβολίας πέτυχε 75,61 μ., επίδοση πολύ κοντά στο 76,00 μ., που ήταν απευθείας όριο για τον τελικό. Ο Αναστασάκης είχε ακόμη βολές στα 73,72 μ. και 72,87 μ. και κατέλαβε την τρίτη θέση στο γκρουπ του. Ο Μπενσέ Χάλαζ πέτυχε 76,81 μ. και έδειξε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τελικό, ενώ ο κορυφαίες φέτος στην Ευρώπη Βόγετς Βοβίκι ακολούθησε με 76,03 μέτρα.

Η λίστα με τους αθλητές που θα προκριθούν στον τελικό θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του δεύτερο γκρουπ. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως ο Αναστασάκης όπως και το 2016 στο Άμστερνταμ, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση, έτσι και φέτος θα αγωνιστεί στον τελικό της σφυροβολίας, γεγονός που από μόνο του αποτελεί επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ