Μυθικό: Ελληνικό «1-2» στο επί κοντώ!

Απίστευτα πράγματα από τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου που κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις στον τελικό του επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο!

Μυθικό: Ελληνικό «1-2» στο επί κοντώ! | to10.gr

Κορίτσια για φίλημα, κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης!

Το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, εξασφάλισαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου αντίστοιχα, αφού υπερέβησαν τα 4.80, με τις αντιπάλους τους να αποτυγχάνουν να περάσουν το ύψος!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη, μπήκε τελευταία στον αγώνα και ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 4.65, μετά πέρασε το 4.75 και το 4.80.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη τα 4.45, με την δεύτερη τα 4.55 και στη συνέχεια με την πρώτη τα 4.65, τα 4.70 και τα 4.75 κάνοντας ατομικό ρεκόρ για φέτος!

Με την δεύτερη προσπάθεια, ξεπέρασε και τα 4.80 εξασφαλίζοντας έτσι θέση στο βάθρο.

Στον ελληνικό «εμφύλιο» των δύο Ελληνίδων αθλητριών  η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.85 μέτρα και η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4.85 μέτρα με την τρίτη προσπάθεια (κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη)!

Η τρίτη Ελληνίδα που συμμετείχε στον τελικό ήταν η Ελένη Πόλακ, που αποκόμισε εμπειρίες για το μέλλον, αφού δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.30. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο