Στεφανίδη και Κυριακοπούλου: «Ελπίζουμε μόνο να προσφέραμε κάποια χαρά σε όλους τους ανθρώπους»

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου: «Ελπίζουμε μόνο να προσφέραμε κάποια χαρά σε όλους τους ανθρώπους»

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου αφιέρωσαν τα μετάλλια τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου στα θύματα των φονικών πυρκαγιών!

Η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη λίγες στιγμές μετά την τεράστια επιτυχία τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ σχολίασαν τον αγώνα τους και αφιέρωσαν την επιτυχία στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και στους ανθρώπους που στέκονται πάντα δίπλα τους καθόλη τη διάρκεια της προσπάθειας μέχρι την τελική ανταμοιβή.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι αθλήτριες μας:

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ η Νικόλ Κυριακοπούλου τόνισε: «Το πίστευα ότι θα ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν εδώ αλλά και όλους που στάθηκαν στο πλευρό μας από την Ελλάδα και ξέρω ότι είναι πολλοί. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στους ανθρώπους που πριν από λίγο καιρό υπέφεραν. Για μένα ήταν σημαντικό το μετάλλιο, γιατί ήθελα μετά τη γέννηση του παιδιού μου, να δείξω στις αντιπάλους του εξωτερικού ότι επέστρεψα».

Στη συνέχεια αφιέρωσε την επιτυχία της στον ανθρώπους που έπληξε η πύρινη λαίλαπα: «Θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο που υπέφερε στην Αττική καταρχήν, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης στην κόρη μου, στην Ομοσπονδία και στους χορηγούς μου».

Το λόγο πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη που είπε: «Είναι μία μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα που πάμε πολύ καλά ως ομάδα. Είναι σημαντικό να προετοιμάζεται σωστά η ομάδα και για πρώτη φορά το κάνουμε και το δείχνουμε. Για μένα ήταν δύσκολη χρονιά καθώς αντιμετώπισα και προβλήματα τραυματισμών, περίμενα ότι ο αγώνας θα ήταν διαφορετικός με τη Σιντόροβα να πηγαίνει καλύτερα, είχα άγχος γιατί ήμουν φαβορί, άγχος για να τα καταφέρω αλλά τελικά όλα πήγαν καλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και αυτή στα θύματα από τις φωτιές. «Ήταν πραγματικά πολύ περίεργο αυτή η τραγωδία να είναι τόσο κοντά στο Ευρωπαϊκό. Εγώ τη βίωσα διαφορετικά τη φωτιά σε σχέση με άλλους γιατί ήταν κοντά στο σπίτι μου στην Παλλήνη και την βλέπαμε. Εκείνη την ημέρα δεν πήγα προπόνηση επειδή ανησυχούσαμε για το τι μπορεί να συμβεί. Η επιτυχία αυτή δεν θα φέρει πίσω τους ανθρώπους, ούτε τα σπίτια και τα αυτοκίνητα που έχουν καεί. Ελπίζουμε μόνο να προσφέραμε κάποια χαρά σε όλους τους ανθρώπους».

Στη συνέχεια ζητήθηκε από τη Νικόλ Κυριακοπούλου να μιλήσει για την Κατερίνα Στεφανίδη, με την αργυρή πρωταθλήτρια Ευρώπης να τονίζει: «Η Κατερίνα έχει αποδείξει τι αθλήτρια είναι. Έχει πάρει πολλά μετάλλια. Τα έχει πάρει όλα. Δεύτερο χρυσό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν αυτό και συνεχίζει». Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα Στεφανίδη διέκοψε τη συνομιλία τους λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Τι να σας πει; Δεν μιλάμε», με την Κυριακοπούλου να συμπληρώνει χαμογελώντας «Ναι, είμαστε τσακωμένες. Βάλε λίγη ίντριγκα. Βγάζουμε μαχαίρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ