Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στα χρυσά κορίτσια

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στα χρυσά κορίτσια

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου συνεχάρη άμεσα τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου για τον θρίαμβό τους στο Βερολίνο

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου αντέδρασε άμεσα στην πολύ μεγάλη επιτυχία των δύο κοριτσιών μας, της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου, που κέρδισαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια, τόσο για την μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία σας όσο και για την σταθερή άνοδό σας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Καλή δύναμη για την συνέχεια που, είμαστε βέβαιοι, θα είναι το ίδιο λαμπρή».

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τόνισε: «Οι ελληνικές επιτυχίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου φέρνουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη όλων μας. Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου σας ευχαριστούμε γι’ αυτή την ιστορική επιτυχία στο άλμα επί κοντώ».

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού, μια πρωτοφανής επιτυχία μια χώρα να κατακτά την πρώτη και τη δεύτερη θέση με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου στο ίδιο άθλημα, το άλμα επί κοντώ, έχοντας στον τελικό μια ακόμη αθλήτρια, την Ελένη Πόλακ, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Το επίτευγμα των δύο μεταλλίων αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα ανταμείβονται. Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου για την υπερπροσπάθειά τους και τη μεγάλη διπλή νίκη, συγχαρητήρια στους προπονητές, την Ομοσπονδία τους και όλους όσους στήριξαν τις αθλήτριες μας στην πορεία τους».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε στο twitter: «Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη και ασημένια η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Βερολίνο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά! Εκεί που της αξίζει! Μας κάνατε υπερήφανους ξανά».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε επίσης τα συγχαρητήριά του μέσω twitter: «Με χαρά και περηφάνια καμαρώσαμε τα κορίτσια μας να «μονομαχούν» για το χρυσό μετάλλιο του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Έκαναν ελληνική υπόθεση τον τελικό ενός τόσο σκληρού αγωνίσματος. Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου ευχαριστούμε! Μπράβο ΣΕΓΑΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ