Χάνει το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ο Μάσλακ

Χάνει το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ο Μάσλακ

O 28χρονος πρωταθλητής κόσμου ασθένησε αμέσως μετά την παρουσία του την περασμένη Τετάρτη στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ για το World Indoor Tour της IAAF. 

Εκτός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου (1-3 Μαρτίου στη Γλασκώβη) λόγω ιογενούς λοίμωξης, τέθηκε ο Πάβελ Μάσλακ, ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Τσεχίας.

Ο 28χρονος πρωταθλητής κόσμου (2014 Σόποτ, 2016 Πόρτλαντ, 2018 Μπέρμιγχαμ) και Ευρώπης (2013 Γκέτεμποργκ, 2015 Πράγα, 2017 Βελιγράδι) κλειστού στα 400μ, ασθένησε αμέσως μετά την παρουσία του την περασμένη Τετάρτη στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ για το World Indoor Tour της IAAF.

«Προπονήθηκα πάλι το Σάββατο, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να παραμείνω στο κρεβάτι με πυρετό και εξακολουθώ να υποφέρω. Την Παρασκευή στη Γλασκόβη, είναι προγραμματισμένοι δύο αγώνες στα 400 μέτρα, αλλά εγω δεν είμαι σε θέση να συμμετάσχω», έγραψε ο Μάσλακ στο Twitter.

Αυτή τη σεζόν ο Μάσλακ, που δεν θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τον τίτλο του και να πανηγυρίσει μια 4η νίκη στη διοργάνωση, κατέχει την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη με 46.19, πίσω από το Νορβηγό Κάρστεν Βάρχολμ ((45.56) και τον Σλοβένο Λούκα Γιάνεζιτς (46.13).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ