Τεντόγλου: «Είχα σιγουριά και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα»

Τεντόγλου: «Είχα σιγουριά και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα»

Χαρούμενος, αλλά απόλυτα σεμνός, παρά τη νέα μεγάλη επιτυχία του με το χρυσό μετάλλιο στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο νεαρός άλτης από τα Γρεβενά βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο μοιραζόταν με τον Λούη Τσάτουμα με 8.23μ, έγινε ο κορυφαίος άλτης φέτος στον κόσμο, ενώ πέτυχε και απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ Νέων ανδρών (Κ23), αφού ξεπέρασε το 8.34μ που είχε ο Τσάτουμας από το 2003.

«Ήμουν έτοιμος να κάνω μια καλή επίδοση και να βρεθώ στην κορυφή της Ευρώπης. Ήξερα πως ο Νίλσον ήταν ικανός να πάει μακριά, όμως εγώ σήμερα έδειξα πως μπορώ να πάω ακόμη μακρύτερα. Στα πρώτα άλματα ήθελα να βρω τον ρυθμό μου. Δεν αγχώθηκα που στα πρώτα άλματα δεν βρήκα την επίδοση που ήθελα, είχα σιγουριά και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα. Έμεινα ψύχραιμος στον αγώνα και κατάφερα να πετύχω μια σπουδαία διάκριση και ένα σπουδαίο άλμα, ειδικά στον κλειστό στίβο.

Τα άκυρα άλματα με νευριάζουν, είναι αλήθεια, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού. Το καλοκαίρι, εκτός των άλλων στόχων, θέλω το χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό Νέων που λείπει από τη συλλογή μου. Με τον προπονητή μου, Γιώργο Πομάσκι, θα κάνουμε σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και θα φανεί το αποτέλεσμα» είπε ο 20χρονος Τεντόγλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ