Τέταρτη θέση για την Στεφανίδη στο Diamond League του Ραμπάτ

Τέταρτη θέση για την Στεφανίδη στο Diamond League του Ραμπάτ

Την τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Ραμπάτ κατέλαβε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη.

Την τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Ραμπάτ κατέλαβε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στον τέταρτο αγώνα της στη σεζόν ξεπέρασε τα 4,67 μ., ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ, αφού τα άλματα της στα 4,77 μ. δεν ήταν έγκυρα.

Η Στεφανίδη ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,57 μ., ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα κι έπειτα πέρασε με την δεύτερη τα 4,67 μέτρα. Η πρωταθλήτρια μας είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεδομένο του ότι το Παγκόσμιο διεξάγεται αργά στη σεζόν δεν βιάζεται να κυνηγήσει μεγάλα άλματα.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του Βερολίνου, Νικόλ Κυριακοπούλου, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,57 μ., που ήταν το αρχικό ύψος στο οποίο μπήκες στον αγώνα. Οι δύο αθλήτριες έχουν ξεπεράσει φέτος τα 4,72 μ., στη Σανγκάη.

Νικήτρια στο σημερινό αγώνα ήταν η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4,82 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ, δεύτερη η Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) με 4,77 μ. (φετινό ρεκόρ) και τρίτη η Κέτι Ναζότ (ΗΠΑ) με 4,67 μ., αλλά καλύτερες προσπάθειες από τη Στεφανίδη, που έμεινε τέταρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ