Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Tέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο από την Στεφανίδη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Tέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο από την Στεφανίδη

Το χρυσό μετάλλιο με σπουδαία άλματα κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης).

Η πρωταθλήτρια μας κατάφερε να κάνει στην Πάτρα τον καλύτερο αγώνα της στη σεζόν και να μπει και πάλι σε τροχιά αλμάτων που της δίνουν σιγουριά για τη συνέχεια.

Η πρωταθλήτρια μας βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,85 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ., που είχε μέχρι σήμερα.

Η Στεφανίδη στη συνέχεια θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα 4,92 μ., προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (4,91 μ.), ωστόσο δεν είχε τα άλματα που θα της το επέτρεπαν στο σημερινό αγώνα. Σε κάθε περίπτωση η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ πήρε από τη σημερινή διοργάνωση, αυτό που ήθελε και μαζί την ικανοποίηση ενός μεγάλου άλματος.

Η Στεφανίδη έχει μπροστά της τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, τους αγώνες Diamond Laegue και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα εκεί που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του 2017. Το 4,83 μ. είναι η τέταρτη επίδοση φέτος στον κόσμο, ενώ η Στεφανίδη με τη σημερινή της νίκη έφτασε τις τέσσερις στη διοργάνωση.

Η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) έκανε μία ακόμη καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με την επίδοση που θα της έδινε την πρόκριση για Ντόχα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ήταν δεύτερη με 4,41 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,51 μ., ύψος που δεν μπόρεσε να υπερβεί. Η Γεωργία Στεφανίδη (ΓΣ Κηφισιάς) μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει το ατομικό της ρεκόρ και με 4,16 μ. κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί το 4,21 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ