Με νέους προπονητές Μιχάμπο και αδέλφια Μπορλέ

Με νέους προπονητές Μιχάμπο και αδέλφια Μπορλέ

Η Γερμανίδα αθλήτρια θα συνεργαστεί με τον πρώην σπουδαίο σπρίντερ, Λιρόι Μπαρέλ, ο οποίος θα την βοηθήσει να βελτιώσει την ταχύτητά της.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Μαλάικα Μιχάμπο, θα έχει νέο προπονητή τον Καρλ Λιούις, έναν από τους μεγαλύτερους άλτες στην ιστορία του μήκους.

Η Γερμανίδα αθλήτρια σχεδιάζει να μετεγκατασταθεί στο Χιούστον του Τέξας αυτό το καλοκαίρι, όπου θα συνεργαστεί όχι μόνο με τον Λιούις, αλλά και με τον πρώην σπουδαίο σπρίντερ, Λιρόι Μπαρέλ, ο οποίος θα την βοηθήσει να βελτιώσει την ταχύτητά της.

«Θέλω να βελτιωθώ ως αθλήτρια και ως άτομο. Ο Καρλ Λιούις και ο Λιρόι Μπαρέλ θα γίνουν προπονητές μου στα άλματα και στα σπριντ, αντίστοιχα, αφού εδώ και χρόνια βρίσκονται στην ελίτ του παγκόσμιου στίβου. Μπορώ να μάθω πολλά από αυτούς επειδή ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο» είπε η 26χρονη αθλήτρια.

Η Μιχάμπο στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια του μήκους στο Κατάρ, αφού πρώτευσε με άλμα στα 7.30 μέτρα, ενώ αναδείχθηκε κορυφαία Γερμανίδα αθλήτρια της Χρονιάς σε όλα τα αθλήματα.

Από τους κορυφαίους δρομείς των 400 μέτρων στην Ευρώπη είναι οι Βέλγοι αδελφοί Μπορλέ, Κέβιν, Τζόναθαν και Ντίλαν, που κυριαρχούν εδώ και δέκα χρόνια στο αγώνισμα. Τα αδέλφια Μπορλέ, προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το επόμενο έτος, θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του διάσημου Γάλλου προπονητή, Γκι Οντανόν.

«Η μετάβαση στα 100 μέτρα και τα 200 μέτρα δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ταχύτητα τον επόμενο χρόνο για τους Ολυμπιακούς στα 400 μέτρα. Βρίσκομαι καθημερινά στις προπονήσεις με τους γιους μου εδώ και 15 χρόνια και αξίζουν ένα καλοκαίρι χωρίς να χρειάζεται να με βλέπουν συνεχώς» δήλωσε ο Ζακ Μπορλέ, προπονητής και πατέρας των τριών αθλητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ