Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και όπου να ναι έρχεται (ξανά) ο Βράνιες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπελιμπασάκη : «Το μυαλό μου είναι στους αγώνες χειμώνα»

Για τα σχέδιά της μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο Μαρία Μπελιμπασάκη.

Μπελιμπασάκη : «Το μυαλό μου είναι στους αγώνες χειμώνα» | to10.gr

Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία, παρότι είχε στο πλάνο της να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποφάσισε να ξεκινήσει τώρα τις διακοπές της κι έπειτα να μπει και πάλι στο πρόγραμμα προπόνησης ενόψει των αγώνων στόχου του κλειστού. «Το μυαλό μου είναι στους αγώνες χειμώνα» επισήμανε η Ελληνίδα σπρίντερ εξηγώντας πως ταλαιπωρείται από μια μικρή ενόχληση ψηλά στον δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, η Μπαρία Μπελιμπασάκη επισήμανε: «Το μυαλό μου εδώ και καιρό ήταν στους αγώνες του χειμώνα, αφού ο στόχος είναι η συμμετοχή και η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο κλειστού στίβου. Αρχικός στόχος ήταν να τρέξω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, ωστόσο σε συνεργασία με τον προπονητή μου και με την έγκριση του εθνικού προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, αποφασίσαμε να ξεκινήσω διακοπές, λόγω μιας μικρής ενόχλησης που έχω ψηλά στον δικέφαλο».

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να πιέσω τον εαυτό μου, αφού είναι σημαντικότερο σε αυτή την περίοδο να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε για να διορθώσουμε όποια προβλήματα προκύπτουν,» δήλωσε η Μπελιμπασάκη, που την επόμενη χρονιά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει όχι μόνο τη διάκριση στους αγώνες του χειμώνα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Θα ξεκουραστώ για λίγες ημέρες και θα επιστρέψω κανονικά στην προπόνηση μου, προκειμένου να μην χαθεί η δουλειά που έχω κάνει όλο αυτό το διάστημα,» συμπλήρωσε η Μπελιμπασάκη.