«Οι επαγγελματίες τενίστες δεν είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα»

«Οι επαγγελματίες τενίστες δεν είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα»

Οι Ιταλοί εξήγησαν στη Χάλεπ ότι οι επαγγελματίες τενίστες δεν είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα, παρόλα αυτά η Ρουμάνα απέσυρε τη συμμετοχή της.

Η απόφαση της Σιμόνα Χάλεπ να αποσύρει τη συμμετοχής από το τουρνουά του Παλέρμο, λόγω του κορωνοϊού και των κανόνων για τις διεθνείς πτήσεις, προκάλεσε εκνευρισμό στους διοργανωτές του τουρνουά.

Σε ανάρτησή που έκαναν στα social media λίγη ώρα μετά το ποστάρισμα της Ρουμάνας, τόνισαν ότι τις τελευταίες ώρες είχαν επικοινωνία με την πλευρά της Χάλεπ και της είχαν καταστήσει σαφές ότι οι επαγγελματίες τενίστες δεν είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα.

«Υποδεχθήκαμε την απόφαση της Σιμόνα Χάλεπ με μεγάλη πικρία. Ημασταν αισιόδοξοι και είχαμε ενημερώσει τους ανθρώπους της Χάλεπ για το γεγονός ότι οι επαγγελματίες παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα», ανέφεραν στο… τιτίβισμά τους οι Ιταλοί.

Παρόλα αυτά η Σιμόνα όπως φαίνεται από την απόφασή της να μην ταξιδέψει στο Παλέρμο, δεν πείστηκε από τα λεγόμενα των Ιταλών και απέσυρε τη συμμετοχή της.

Δείτε το… τιτίβισμα των Ιταλών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ