Γουίλιαμς : «Θα είμαι στο Ρολάν Γκαρός»

Γουίλιαμς : «Θα είμαι στο Ρολάν Γκαρός»

Η 38χρονη Αμερικανίδα, αποκλείστηκε από την Βικτόρια Αζαρένκα στον ημιτελικό του US OPen, αλλά δεν το βάζει κάτω και δηλώνει έτοιμη για το Ρολάν Γκαρός

Αποφασισμένη να διεκδικήσει κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί, προκειμένου να κατακτήσει το 24ο Grand Slam της καριέρας της και να επιτύχει ένα ιστορικό ρεκόρ, είναι η Σερένα Ουίλιαμς.

Η 38χρονη Αμερικανίδα, αποκλείστηκε από την Βικτόρια Αζαρένκα στον ημιτελικό του US OPen, αλλά δεν το βάζει κάτω και δηλώνει έτοιμη για το Ρολάν Γκαρός, που θα φιλοξενηθεί στο Παρίσι από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.

«Αρχισα πολύ δυνατά, αλλά συνέχισε να παλεύει και βελτίωνε διαρκώς το παιχνίδι της. Εκανα πολλά λάθη. Προφανώς δεν κέρδισα πολλούς πόντους στο δεύτερο σερβίς. Δεν κυριάρχησα στον αγώνα», τόνισε η Ουίλιαμς για την αναμέτρηση με την Αζαρένκα, ενώ αναφερόμενη στα σχέδια της, επεσήμανε: «Το 24ο… Δεν ξέρω, δεν το σκέφθηκα. Εννοώ, είναι προφανώς απογοητευτική η ήττα.

Ταυτόχρονα όμως, μπορώ να πω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Εχω την εντύπωση ότι άλλες φορές ήμουν κοντά, αλλά ότι θα μπορούσα να είχα παίξει καλύτερα. Σήμερα, ένιωσα ότι είχα δώσει πολλά. Ναι, σίγουρα θα είμαι στο Παρίσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ