Λάγιοβιτς – Τσιτσιπάς 0-2

Λάγιοβιτς – Τσιτσιπάς 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-6 (5), 6-2 του Ντούσαν Λάγιοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά του Hamburg European Open.

Στα ημιτελικά του Hamburg European Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που επικράτησε με 2-0 σετ του Ντούσαν Λάγιοβιτς 96 λεπτά. Αυτός θα είναι ο 21ος ημιτελικός της καριέρας του Ελληνα τενίστα ο οποίος θα μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Μπούμπλικ-Γκαρίν (19:30).

Τα δύσκολα για τον Τσιτσιπά ήταν ουσιαστικά στο πρώτο σετ για το οποίο χρειάστηκαν μάλιστα 58 λεπτά. Αφού έχασαν ευκαιρίες για μπρέικ εκατέρωθεν οι δύο τενίστες έφτασαν χέρι χέρι μέχρι το 5-5 και το σετ κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ. Εκεί αν και ο Τσιτσιπάς βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση αφού έχανε με 3-5, έδειξε τη μεγάλη του κλάση και πήρε το σετ για το 1-0.

Με την ψυχολογία πλέον να είναι υπέρ του καθάρισε πιο εύκολα το δεύτερο σετ και την αναμέτρηση. Ξεκίνησε με μπρέικ, ο Σέρβος απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 1-1 και αυτό ήταν. Από κει και μετά ο Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και με 6-2 έκανε το 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ