Αζαρένκα : «Νιώθω εκνευρισμένη με την απόφαση για κόσμο στο Roland Garros»

Αζαρένκα : «Νιώθω εκνευρισμένη με την απόφαση για κόσμο στο Roland Garros»

Διαφωνεί με την είσοδο θεατών στο Roland Garros η Βικτόρια Αζαρένκα καθώς το θεωρεί ρίσκο.

Την ώρα που ο κορωνοϊός «καλπάζει» στην Γαλλία, η πρώην κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στο τένις Βικτόρια Αζαρένκα εξέφρασε την απορία και τον προβληματισμό της, με την απόφαση να επιτραπεί η είσοδος στο κοινό για να παρακολουθήσουν το γαλλικό Open των δύο εβδομάδων, το γνωστό σε όλους Roland Garros.

Μιλώντας ενόψει του τουρνουά η 31χρονη Λευκορωσίδα τόνισε ότι εξεπλάγην με την απόφαση των διοργανωτών να επιτρέψουν την είσοδο 1.000 θεατών καθημερινά κι όχι ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα του πρόσφατου US Open, όπου απαγορεύτηκε στον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες.

«Για να είμαι ειλικρινής νιώθω κάπως νευριασμένη γι’ αυτό επειδή αισθάνομαι, όπως όλοι οι αθλητές, ότι μπροστά στα θέματα υγείας πρέπει να λαμβάνονται άλλα μέτρα», υποστήριξε η Αζαρένκα στους εκπροσώπους του Τύπου».

«Έχοντας οπαδούς και παίζοντας μπροστά σερ κόσμο είναι αυτό που προτιμάμε ως αθλητές, αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες αισθάνομαι κάπως νευριασμένη. Δεν γνωρίζω γιατί δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο. Είχαμε πρόσφατα ένα Grand Slam που τα πράγματα εξελίχθηκαν εξαιρετικά, αλλά θεωρώ ότι πάντα χρειάζεται να δοκιμάζουμε κάτι νέο χωρίς να υπάρχει λόγος» πρόσθεσε η Αζαρένκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ