Australian Open : Στον τελικό οι Βοσνιάκι και Χάλεπ

Australian Open : Στον τελικό οι Βοσνιάκι και Χάλεπ

Η Καρολίν Βοσνιάκι έγινε η πρώτη γυναίκα που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του όπεν της Αυστραλίας και πριν λίγο ύστερα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Σιμόνα Χάλεπ πήρε το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Στον πρώτο ημιτελικό, η Βοσνιάκι (Νο2 της κατάταξης του κόσμου) επικράτησε με 2-0 (6-3, 7-6) της Ελιζέ Μέρτενς και πήρε […]

Η Καρολίν Βοσνιάκι έγινε η πρώτη γυναίκα που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του όπεν της Αυστραλίας και πριν λίγο ύστερα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Σιμόνα Χάλεπ πήρε το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.

Στον πρώτο ημιτελικό, η Βοσνιάκι (Νο2 της κατάταξης του κόσμου) επικράτησε με 2-0 (6-3, 7-6) της Ελιζέ Μέρτενς και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σιμόνα Χάλεπ που μετά από αγώνα δύο ωρών και 20 λεπτά νίκησε την εξαιρετική Αντζέλικα Κέρμπερ 2-1.

Για την 27χρονη τενίστρια αυτός είναι ο πρώτος της τελικός σε γκραν σλαμ μετά το 2014 και τρίτος συνολικά στην καριέρα της. Επίσης είναι ο πρώτος τελικός εκτός αμερικάνικου όπεν.

Από την αντίθετη πλευρά, η Χάλεπ κέρδισε 2-1 (6-3, 4-6, 9-7) σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι την Αντζελίκ Κέρμπερ που ξεκίνησε το τουρνουά στο Νο21 και μπήκε και πάλι στη δεκάδα (Νο9). Χάλεπ και Βοσνιάκι εκτός από τον τίτλο, θα διεκδικήσουν και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης το οποίο θα καταλήξει στη νικήτρια. Η Δανέζα κέρδισε πέρσι την Χάλεπ στη Σιγκαπούρη χάνοντας μόλις δύο σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ