Σάκκαρη : «Απέδειξα ότι στο παρελθόν κάποιοι έκαναν λάθος» (vid)

Σάκκαρη : «Απέδειξα ότι στο παρελθόν κάποιοι έκαναν λάθος» (vid)

Η Μαρία Σακκάρη μίλησε για την επική πρόκριση επί της Σβιτολίνα και απέδειξε ότι στο παρελθόν κάποιοι έκαναν λάθος

Η Μαρία Σακκάρη προκρίθηκε εχθές (21/10) στον τρίτο προημιτελικό της σεζόν, μετά τον θρίαμβο (6-3, 6-3) επί της Ελίνα Σβιτόλινα, Νο 1 του ταμπλό στο Ostrava Open και Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Προφανώς κερδίζοντας μία παίκτρια όπως η Έλίνα, αλλά κυρίως ο τρόπος που έπαιξα, νομίζω ότι είναι πράγματα που με έκαναν πιο χαρούμενη», δήλωσε η Σακκάρη, η οποία βρίσκεται στην 23η θέση της κατάταξης που διατηρεί η WTA.

«Νομίζω ότι παίζοντας με αυτόν τον τρόπο, αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, η κατάκτηση ακόμη μίας νίκης επί μίας αθλήτριας του Top 5 (σ.σ. η τέταρτη στην καριέρα της), είναι πολύ σημαντική για εμένα», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία φτάνει στους «8» μιας διοργάνωσης για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, μετά την Αγία Πετρούπολη και το Western & Southern Open.

«Όταν άρχισα την καριέρα μου, είχα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να παίξω σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος να τους ακούω. Τώρα το απέδειξα: Έχω φτάσει να διεκδικώ έναν ημιτελικό σε κλειστό γήπεδο, έχω κερδίσει πολύ καλές παίκτριες στην Αγία Πετρούπολη και εδώ. Έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου με τέτοιο τρόπο, ώστε τώρα να μπορώ να είμαι επικίνδυνη και σε εσωτερικούς χώρους. Το σερβίς μου είναι δυνατό και παίζω λίγο πιο επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι άρχισα πολύ καλά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και το έκανα καλά. Αυτό είπε πραγματικά ο προπονητής μου, Τομ (Χιλ). Εντάξει, ίσως κάποιες στιγμές αυτού του αγώνα να ήταν καλύτερες, αλλά γενικά νομίζω ότι το σερβίς μου, οι επιστροφές μου, ακόμη και τα ανεβάσματά μου ήταν αρκετά επιτυχημένα», επεσήμανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στον προημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σημερινού αγώνα ανάμεσα στην Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ (Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξης) και την Λετονή, Γελένα Οσταπένκο (Νο 44).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ