Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ : Ξανά αντιμέτωποι, σε διαφορετική επιφάνεια (vid)

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ : Ξανά αντιμέτωποι, σε διαφορετική επιφάνεια (vid)

Δεύτερη φορά μέσα στον Οκτώβριο που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, αφού είχαν κοντραριστεί στις 5/10 στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ του Γιαν Λέναρντ Στρουφ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στη Βιέννη.

Ο Ελληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού και στους «16» θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος απέκλεισε τον Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά μέσα στον Οκτώβριο που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, αφού στις 5/10 είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση και είχε επικρατήσει του Βούλγαρου με 3-0 σετ. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-3, το δεύτερο με 7-6 και το τρίτο με 6-2.

Μετά από 24 ημέρες οι δύο τενίστες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά στο indoor τουρνουά της Βιέννης. Σε διαφορετικές συνθήκες, βέβαια, αφού το παιχνίδι στο Ρολάν Γκαρός είχε πραγματοποιηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια, ενώ το ματς στη Βιέννη θα γίνει σε hard court. Και πάλι όμως φαβορί για τη νίκη – πρόκριση είναι ο Στέφανος.

Ο  Τσιτσιπάς θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα απέναντι στον Βούλγαρο και να πάρει την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης. Το παιχνίδι, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Αυστριακών, θα ξεκινήσει 21:00 ώρα Ελλάδας (Cosmote Sport 6) και θα γίνει στο κεντρικό κορτ του Vienna Open. Θα είναι το 4ο και τελευταίο ματς της 4ης ημέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ