Paris Masters : «Στοπ» στον Τσιτσιπά από τον φορμαρισμένο Ούμπερτ 

Paris Masters : «Στοπ» στον Τσιτσιπά από τον φορμαρισμένο Ούμπερτ 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον φορμαρισμένο Ούγκο Ούμπερτ με 2-1 σετ και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στο Masters του Παρισιού.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο Masters του Παρισιού, καθώς ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον φορμαρισμένο Ούγκο Ούμπερτ με 2-1 σετ (6-7 [4], 7-6 [6], 6-7 [3]).

Ο 22χρονος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου, που πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε τον τίτλο στην Αμβέρσα. Ο Στέφανος στο δεύτερο σετ «έσβησε» 3 ματς points, έστειλε το παιχνίδι στο τρίτο και καθοριστικό σετ, αλλά στο τάι μπρέικ λύγισε και αποκλείστηκε.

Ο Ελληνας τενίστας, που είχε περάσει bye τον πρώτο γύρο, ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στο γαλλικό Masters, δείχνοντας ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο Ρολάν Γκαρός.

Ο Στέφανος πλέον αναχωρεί από το Παρίσι με προορισμό το Λονδίνο, όπου θα λάβει μέρος στα ATP Finals (15-22/11) και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Από την άλλη ο Ούμπερ θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον Μάριν Τσίλιτς. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γάλλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 46 winners και 53 αβίαστα λάθη, ενώ ο Τσιτσιπάς είχε 38 winners και 46 αβίαστα λάθη.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Στέφανος ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με μπρέικ 3-0, αλλά ο Γάλλος απάντησε με το ίδιο νόμισμα και ισοφάρισε σε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους, άλλοτε εύκολα άλλοτε δύσκολα, και το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Ούμπερ προηγήθηκε με 4-1 και με 7-4 κατάφερε να κάνει το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς στο πρώτο σετ είχε 20 αβίαστα και 4 winners και ο Ουμπέρ 16-12. Το δεύτερο σετ κύλησε χωρίς μπρέικ και μοιραία οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Οπως και στο πρώτο σετ, έτσι και στο δεύτερο ο Γάλλος προηγήθηκε με 5-1. Ο Στέφανος όμως δεν τα παράτησε. Εσωσε 3 ματς points και με 8-6 ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ελληνας τενίστας έστειλε το παιχνίδι στο τρίτο και καθοριστικό σετ.

Εκεί ο Ούμπερ μπήκε καλύτερα. Εκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και στη συνέχεια προηγήθηκε με 3-1. Ο Τσιτσιπάς όμως με μπρέικ ισοφάρισε σε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο αθλητές κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους και είχαμε ένα ακόμα τάι μπρέικ. Ο Ούμπερ προηγήθηκε με 3-1 και 4-2 και με 7-3 έκανε το 2-1 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ