Δεν θα καθυστερήσει η έναρξη του Australian Open

Δεν θα καθυστερήσει η έναρξη του Australian Open

Η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας (TA) απέρριψε αναφορές ΜΜΕ που ισχυρίζονται ότι η έναρξη του Australian Open πρόκειται να μετατεθεί από τον Ιανουάριο στον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του επόμενου έτους λόγω των πρωτοκόλλων COVID-19 στη χώρα.

Η εφημερίδα Herald Sun ανέφερε ότι το πρώτο Grand Slam της χρονιάς κινδυνεύει να αναβληθεί, ή να μετατεθεί για αργότερα.

«Είναι καθαρή εικασία», δήλωσε εκπρόσωπος της TA . «Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είπαμε πώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την κυβέρνηση της Βικτώριας και θα ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό, και δεν υπάρχει ενημέρωση αυτήν τη στιγμή.»

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντάνιελ Άντριους δήλωσε ότι «ήταν πολύ σίγουρος» για τη φιλοξενία του Grand Slam, αλλά ο ακριβής χρόνος και οι ρυθμίσεις «δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί».

Η ομοσπονδία της Αυστραλίας είχε προγραμματίσει για τους παίκτες και τους συνοδούς τους να φτάσουν στη Βικτώρια στα μέσα Δεκεμβρίου για να έχουν χρόνο για την υποχρεωτική περίοδο καραντίνας δύο εβδομάδων πριν αγωνιστούν στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ