«Η σύζυγος του Φέντερερ δεν τον αφήνει να παίξει στο Αυστραλιανό Οπεν»

«Η σύζυγος του Φέντερερ δεν τον αφήνει να παίξει στο Αυστραλιανό Οπεν»

Ο υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες του Αυστράλιαν Οπεν τόνισε ότι ο Ελβετός δεν θα παίξει στο τουρνουά επειδή δεν το ήθελε η σύζυγός του, Μίρκα!

Η απόφαση του Ρότζερ Φέντερερ να μην ταξιδέψει στην Μελβούρνη και να μην αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Οπεν, που θα γίνει τον Φεβρουάριο, προκάλεσε στεναχώρια στους θαυμαστές του, αλλά και προβληματισμό στους διοργανωτές, που περίμεναν ότι ο Ελβετός θα λάβει μέρος στο τουρνουά.

Ο υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες του Αυστραλιανού Οπεν, Αντρέ Σα, μίλησε για την απουσία του Ρότζερ Φέντερερ από τη φετινή διοργάνωση. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, ο Ελβετός δεν θα κατέβει στο τουρνουά όχι γιατί είναι ανέτοιμος, όπως υποστήριξε ο ίδιος, αλλά επειδή δεν το ήθελε η σύζυγός του, Μίρκα!

«Πριν έναν μήνα μιλήσαμε και είχε δυο επιλογές. Μπορούσε να έρθει μόνος ή με όλη του την οικογένεια και να κάνουν καραντίνα. Το πρόβλημα ήταν πως η Μίρκα (η σύζυγος του Φέντερερ) και τα παιδιά δεν θα είχαν δικαίωμα να εγκαταλείψουν το δωμάτιο. Θα έπρεπε να περάσουν 14 μέρες στο δωμάτιο. Η εξαίρεση καλύπτει μόνο τους παίκτες. Εκείνος θα μπορούσε να βγει, να προπονηθεί και να επιστρέψει, αλλά η οικογένεια του δεν θα μπορούσε να βγει. Αυτό δεν το ενέκρινε η Μίρκα».

Για την επιλογή να ταξιδέψει μόνος του: «Θα έπρεπε να μείνει τουλάχιστον 5 εβδομάδες μακριά από την οικογένειά του. Και μου είπε ότι είναι 39, έχει 20 Grand Slams και 4 παιδιά. Δεν είναι πλέον στη φάση που μπορεί να βρίσκεται 5 εβδομάδες μακριά από την οικογένειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ